Ücretsiz Web Site SEO su Nasıl Geliştirilir?

Ücretsiz Web Site SEO su Nasıl Geliştirilir?

Bildiğimiz üzere SEO, çeşitli kriterleri yerine getirdiğimiz takdirde sizin web sitenizin arama motorlarında üst sıralara çıkmasıdır. Bu kriterleri hem tasarım açısından hem de yazılım açısından çeşitli konuları içerir. Piyasada yüzlerce firmanın sitenizi belirli bir ücret karşılığında SEO uyumlu hale getirdiğini görebilirsiniz. Fakat son zamanlarda ücretsiz SEO araçları ile bu işi kendi başınıza yapabilirsiniz. Ücretsiz Web Site SEO uyumunuzu tasarlamak için biraz kodlama ve çaba göstermeniz gerekiyor.

Sitenizi SEO Uyumlu Tasarlayın

Sizin bizim gibi bir reklam ajansı ile çalışmadığınızı varsayıyorum. Bu şekilde siteyi sizin tasarlamanız ve kodlamanız gerekiyor. SEO kriterlerini yerine getirmek de size kalıyor. Tasarımsal olarak sitenizi uyumlu, duyarlı ve göze hitap eden bir şekilde tasarlamalı ve içeriğinizi gölgede bırakacak reklamlardan kaçınmalısınız. Bunun yanında renk uyumunu iyi seçmeli ve yazılımsal açıdan belirtilen SEO kriterlerini yerine getirmelisiniz.

İçeriğiniz Hakkında

Sitenizin tasarımını SEO kriterlerine uygun yaptığınızı varsayıyorum. Şimdiki aşama içerik. Bu aşama en önemli unsurlardan birisini içerir. İçeriğinizin özgün olması ve anahtar kelime kullanılması oldukça önemlidir. Şayet sitenizde kopya içerik varsa bu mutlaka tespit edilecektir ve arama motorlarında istediğiniz yere gelemeyeceksiniz. Ayrıca anahtar kelime kullanmak internette yapılan aramalarda sizin sitenizin kulvarını belirler ve bu kulvar sayesinde arama sonuçlarında siz çıkarsınız.
Bu SEO gerekliliklerini yaptığınız takdirde sitenizi test etmeniz, yazılımsal ve tasarımsal açıdan kontrol edecek ve eksiklerinizi belirtecek araçlara gerek var. Bu sayede sorunlarınızı görüp SEO kriterlerini yerine getirebilirsiniz. Bunun için ücretsiz SEO araçları barındıran bir siteye ihtiyacınız var.
Biz  olarak size bu imkanı sunuyoruz. Barındırdığımız ücretsiz SEO araçları sayesinde sitenizi test edebiliyor ve araçların belirttiği koşulları dikkate alabiliyorsunuz. Bu hizmeti sunan sayılı firmalardan olmamızın sebebi esnaflık anlayışımızı internet ortamında modern bir çizgide ilerletmemiz. Aklınıza ücretsiz web site SEO’su nasıl geliştirilir? sorusunu sorduğunuz zaman aklınıa gelecek firmaların başında olmamızın sebebi sunduğumuz ücretsiz SEO kriter araçlarını barındırmamız. Eğer bir internet sitesi oluşturuyor ve bu sitenin SEO uyumlu olmasını istiyorsanız bizi ziyare etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü SEO kriterleri sayesinde üst sıralara çıkmanız sizin sitenizin aktif ziyaretçi çekmesini sağlar ve bu avantaj olacaktır.
 
 

Yorum Yap
0 Yorum yapan